top of page

HORDEUREN

Beschermd genieten van de zon

HORDEUREN

Zomers houdt je het liefst al het ongedierte buiten en zet je toch graag je ramen en deuren open om frisse lucht binnen te krijgen. Een hordeur is dan een ideale oplossing! 

Hordeuren zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er plissédeuren en scharnierende deuren. Plisséhordeuren zijn er in enkele en dubbele versies met origingeel Japans patent. Waarbij de hordeur in enkele vorm het beste tot zijn recht komt bij een enkele deur. Bij bijvoorbeeld openslaande tuindeuren zouden dubbele versies beter zijn. Op de afbeelding rechts is dit weergeven. 

Een scharnierende hordeur is in principe een openslaande deur, gemaakt van gaas. Met behulp van een magneetstrip blijft deze scharnierende deur goed dicht zitten. Deze hordeur wordt altijd geleverd met een beschermingsplaat, waardoor de hordeur goed tegen een stoot kan. De scharnierende hordeuren zijn leverbaar in verschillende kleuren en gaassoorten. 

Wij leveren 2 jaar volledige garantie, niet alleen op het systeem, maar óók op het horgaas. Als in die periode, bij normaal gebruik, het systeem of gaas onverhoopt problemen geeft, dan wordt dit niet alleen gratis gerepareerd of vervangen, maar wordt de hor ook gratis bij jullie thuis opgehaald en weer teruggebracht.

Kan jij wel een hordeur gebruiken om de insecten te weren? Bel ons eens om een afspraak te maken of stuur ons gerust een berichtje! Kijk ook eens naar onze horren speciaal voor ramen. Dan blijven écht alle insecten buiten! 

Logo_Unilux_premium_dealer.png

UNILUX

Wij zijn werken samen met Unilux. Unilux is één van de grootste horrenfabrikanten van Europa en zit gevestigd in Nederland. Zij zijn een innovatieve en betrouwbare partner voor het leveren van horramen en -deuren. Je hebt de mogelijkheid om via de website van Unilux alle productspecificaties te bekijken en eventueel een bestelling plaatsen. Natuurlijk komen wij ook graag bij je langs om dit te doen. 

bottom of page