top of page

HORRAMEN

Geen insect die ontkomt!

HORRAMEN

Heb je last van insecten binnen, maar wil je liever de ramen open houden voor wat frisse lucht? Kijk dan eens naar horramen en -deuren! Met de horren van Hoeks is er geen insect die nog binnenkomt. 

Er zijn verschillende soorten horren, zo zijn er uitneembare raamrolhorren, voorzethorren en inzethorren. Inzethorren zijn speciaal gemaakt voor kiep- en kantelramen. Deze ramen gaan namelijk altijd naar binnen open. Een inzethor wordt aan de sponning geplaatst en zit dus aan de buitenzijde van het raam. Hierdoor is de inzethor over algemeen een geschikte optie bij kantel- en klepramen. 

Een vaste hor is leverbaar als raamrolhor, waarbij het gaas zich terugrolt in een cassette.

De voordelen van horren:

- Alle insecten blijven buiten door de horren

- Er komt frisse lucht binnen met een hor

- Horren zijn gemakkelijk te bedienen

Naast horren voor ramen, levert Hoeks ook hordeuren. Alles over hordeuren vindt je via onderstaande knop. Daarnaast kan je ook een afspraak met ons maken, dan geven we je graag advies over een geschikte hor. 

Unlilux Horren Logo.png

UNILUX

Wij zijn werken samen met Unilux. Unilux is één van de grootste horrenfabrikanten van Europa en zit gevestigd in Nederland. Zij zijn een innovatieve en betrouwbare partner voor het leveren van horramen en -deuren. Je hebt de mogelijkheid om via de website van Unilux alle productspecificaties te bekijken en eventueel een bestelling plaatsen. Natuurlijk komen wij ook graag bij je langs om dit te doen. 

bottom of page