top of page
Rolluiken van Hoeks Breda

KANTOREN

Rolluiken weggewerkt in de muur

Buitenzonwering

Door het plaatsen van buitenzonwering zorgt u ervoor dat medewerkers zonder last te hebben van de zon hun werk kunnen doen. Daarnaast laat het de binnentemperatuur dalen op warme dagen. Er zijn verschillende soorten buitenzonwering mogelijk. Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld zonneschermen, markiezen of screens. Al deze toepassingen zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen elektrisch worden aangestuurd. 

Uitvalscherm.JPG
Rolluik met zonnepaneel

Duurzaamheid

Het gebruik van airconditioning stijgt de laatste jaren enorm. We hebben te maken met een stijgend aantal warme dagen en daardoor vaker last van warmte binnenin kantoren. Door de zon te weren daalt de binnentemperatuur. Het plaatsen van zonwering en rolluiken helpt daardoor bij het reduceren van het energiegebruik van airconditioning. Dat is beter voor het milieu. Buitenzonwering is dan ook een van de energiebesparende tips van bijvoorbeeld TNO.

Certificeringen

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te kunnen leveren en willen een betrouwbare partner zijn als het gaat over het leveren en plaatsen van zonwering, rolluiken en horren. Onze medewerkers zijn daarom gecertificeerd op onder andere VCA VOl, Solar Shading etc

Rolluik met zonnepaneel
Rolluik met zonnepaneel

Onderhoud

Het goed onderhouden van buitenzonwering is belangrijk voor het verlengen van de levensduur. Dit hoeft niet veel tijd te kosten, wanneer dit met regelmaat wordt gedaan. Door het afsluiten van een onderhoudscontract zorgen onze monteurs voor het optimaal houden van de buitenzonwering aan uw kantoor. 

SOMFY EXPERT

Wij zijn partner van Somfy. Somfy is marktleider in Nederland op het gebied van elektrische bediening en automatische besturing van zonwering, rolluiken en garagepoorten. Met de Somfy Tahoma Switch bedien je gemakkelijk jouw zonnescherm of rolluik vanaf bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

CONTACTFORMULIER
Elektrische Rolluiken van Hoeks Breda
bottom of page