top of page
Markiezen.jpg

Zelfstandig monteur m / v

Als zelfstandig monteur ga jij op pad voor het installeren, repareren en onderhouden van zonwering, rolluiken en horren. Dit doe je zelfstandig of met één van je collega's.

 

Hoeks Zonwering is een groeiend en energiek familiebedrijf met de ambitie om verder door te ontwikkelen. Om onze hoge klanttevredenheid te kunnen blijven behouden zijn wij op zoek naar versterking van ons team. We hechten veel waarde aan service en kwaliteit van onze diensten en producten om met een tevreden gevoel bij een blije klant weg te gaan. Daarbij is persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk belangrijk. 

Voor de vacature zijn we op zoek naar een representatief en klantgericht persoon die in staat is om zelfstandige montage- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan rolluiken en zonwering. Doordat wij actief zijn in de particuliere en zakelijke markt zijn de klussen erg gevarieerd. Wij zijn voornamelijk aan het werk in West-Brabant.

Wij vragen van jou:

  • Als zelfstandig monteur: kennis van en ervaring in het zelfstandig monteren, repareren en onderhouden van zonweringen, rolluiken en horren;

  • Representatief en klantgericht;

  • Collegiaal en geen 9-5 mentaliteit;

  • Geen hoogtevrees;

  • Rijbewijs B / eigen vervoer;

  • Aanpakker en betrokkenheid om samen met ons de volgende stappen in de groei van het bedrijf te zetten.

 

 

Ben jij enthousiast en pas je bij ons team? Neem dan contact op met Dick Hoeks via info@hoekszonwering.nl

Elektrische Rolluiken
bottom of page