top of page
Markiezen.jpg

Zelfstandig monteur m / v

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig monteur met kennis en ervaring van zonweringen, rolluiken en horren.  

  

Hoeks Zonwering BV is een groeiend en energiek familiebedrijf met de ambitie om verder door te ontwikkelen. Om onze hoge klanttevredenheid te kunnen blijven behouden zijn wij op zoek naar versterking van ons team. We hechten veel waarde aan service en kwaliteit van onze diensten en producten om met een tevreden gevoel bij een blije klant weg te gaan. Daarbij is plezier in het werk erg belangrijk voor ons.  

​ 

Voor de vacature zijn we op zoek naar een representatief en klantgericht persoon die in staat is om zelfstandig montage- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Wanneer je ervaring hebt in het inmeten van deze producten kan dat een mooie aanvulling zijn in je werkzaamheden. Doordat wij actief zijn in de particuliere en zakelijke markt, voornamelijk in de regio West-Brabant, zijn de klussen erg gevarieerd en is geen dag hetzelfde.  

​ 

Wij vragen van jou als zelfstandig monteur:  

 

  • Kennis van en ervaring in het zelfstandig monteren, repareren en onderhouden van zonweringen, rolluiken en horren. Ervaring met inmeten en verkoopadvies is een pré; 

  • Representatief en klantgericht; 

  • Collegiaal en geen 9-5 mentaliteit; 

  • Geen hoogtevrees; 

  • Rijbewijs B / eigen vervoer; 

  • Aanpakker en betrokkenheid om samen met ons de volgende stappen in de groei van het bedrijf te zetten. 

  

  

Ben jij enthousiast en pas je bij ons team? Neem dan contact op met Dick Hoeks via dick@hoekszonwering.nl.  

Elektrische Rolluiken
bottom of page