OVER HOEKS

Al sinds 1979 levert Hoeks haar producten in en rondom Breda

Hoeks is een familiebedrijf dat al decenia mee gaat. 

Hoeks is in 1979 ontstaan, nadat vader Cees Hoeks als afdelingschef bij een zonweringsbedrijf heeft gewerkt. Cees verzorgde zonwering een lange tijd gecombineerd met een andere baan, tot dat hij in 2006 fulltime in zijn eigen zonwering bedrijf kon werken.

Door de jaren heen is Dick enthousiast geworden over de producten en het ondernemerschap en heeft hij besloten om met zijn opgedane ervaring de stap te wagen om het bedrijf in 2017 over te nemen van zijn vader Cees.

Dick besloot om juist geen showroom te openen, hij wil graag bij de klant op gesprek komen om de klantwensen door te nemen en de situatie ter plaatse te bekijken. Het juiste aanbod kan Hoeks leveren door de nauwe samenwerkingen met leveranciers en partners. Hoeks werkt met leveranciers die namelijk kwaliteit en service ook hoog in het vaandel hebben staan. 

Dick zijn missie? Hoeks telkens weer een stapje verder laten groeien, waarbij de service én de kwaliteit de belangrijkste punten zijn om de hoge klantwaardering te behouden. Op die manier werkt Hoeks naar een grotere klantenkring en wil het zijn assortiment uitbreiden om de klant volledig van dienst te kunnen zijn op het gebied van zonweringen, rolluiken en horren.

VAN VADER OP ZOON

ONZE PARTNERS

Het bedienen van onze klanten doen wij in samenwerking met meerdere partners. Onze partners zijn fabrikanten en leveranciers waarbij net als bij ons, service en kwaliteit voorop staat. Voor meer informatie over onze partners klik dan op de onderstaande logo's van hen. Heeft u verdere vragen over onze samenwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

HYLAS_logo.png
Somfy-logo.jpg
Logo Markiezen Nederland.png
logo smits.png
Logo Lega.png
Grandeur-Bruin.jpg

HOEKS ZONWERING - ROLLUIKEN - HORREN

Tel. +(31) 6 18 42 76 59 

Mail. info@hoekszonwering.nl

Neem hier contact met ons op!

  • Facebook Social Icon

VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?