top of page

OVER HOEKS

Al sinds 1979 levert Hoeks Zonwering BV haar producten in en rondom Breda

VAN VADER OP ZOON

Hoeks is in 1979 ontstaan, nadat vader Cees Hoeks als afdelingschef bij een zonweringsbedrijf heeft gewerkt. Cees verzorgde zonwering een lange tijd gecombineerd met een andere baan, tot dat hij in 2006 fulltime in zijn eigen zonwering bedrijf kon werken.

Door de jaren heen is Dick enthousiast geworden over de producten en het ondernemerschap en heeft hij besloten om met zijn opgedane ervaring de stap te wagen om het bedrijf in 2017 over te nemen van zijn vader Cees.

Wij hebben geen showroom, wel een bedrijfslocatie met kantoor, werk- en opslagplaats op de Weidehek 119-C in Breda. Wij willen graag bij de klant op gesprek komen om de klantwensen door te nemen en de situatie ter plaatse te bekijken. Het juiste aanbod kunnen wij leveren door de nauwe samenwerkingen met leveranciers en partners. Hoeks Zonwering BV werkt met leveranciers die namelijk kwaliteit en service ook hoog in het vaandel hebben staan. 

Onze missie? Hoeks Zonwering BV telkens weer een stapje verder te laten groeien, om de klant volledig van dienst te kunnen zijn op het gebied van zonweringen, rolluiken en horren. Hierbij zijn de service én de kwaliteit de belangrijkste punten om de hoge klantwaardering te behouden. 

Logo Hoeks.png

ONS TEAM

Jeroen Vuijk.png

Jeroen

Advies & Montage

Dick.png

Dick (eigenaar)

Advies & Montage

1.png

Ismail

Montage

Sandra

Sandra

Office Manager & Financiën

Ontwerp%20zonder%20titel_edited.jpg

Bekijk hier onze vacatures!

SolidScreen (2).jpg

ONZE PRODUCTEN

Ons assortiment aan producten is erg breed en gevarieerd. Dat vinden wij erg belangrijk, want dan kunnen we samen met de klant goed kijken welk product er het beste bij de wensen past. Elke situatie is anders en daarom is een standaard product niet altijd voldoende. 

Door de ontwikkelingen wordt er ook steeds meer mogelijk. Wie had er dertig jaar geleden gedacht dat een zonnescherm of screen vanaf je smartphone bediend kon worden? Gemak wordt steeds belangrijker bij de bediening van onze producten. 

Elk product heeft zo zijn eigen voordelen, bekijk onze producten op de productpagina's via onderstaande knop of neem contact met ons op om te kijken welk product het best past bij uw situatie. 

Elektrische Rolluiken

TIBELLY STEUNT HET KWF

Eén van onze leveranciers, Tibelly, steunt al jaren het KWF. Voor elk verkochte meter doek doneren zij €0,05 aan dit goede doel. Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid belangrijk en zijn daarom blij met deze actie van Tibelly. Onze doeken komen dan ook van deze leverancier.

ONZE PARTNERS

Het bedienen van onze klanten doen wij in samenwerking met meerdere partners. Onze partners zijn fabrikanten en leveranciers waarbij net als bij ons, service en kwaliteit voorop staat. Voor meer informatie over onze partners klik dan op de onderstaande logo's van hen. Heeft u verdere vragen over onze samenwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

logo tibelly.png
logo smits.png
Somfy_Expert.jpeg
bottom of page