PLISSÉ GORDIJNEN

Sfeervol en functioneel

PLISSÉ GORDIJNEN

Plissé gordijnen zijn erg sfeervol en passen eigenlijk altijd wel bij jouw interieur. Daarnaast zijn plissé gordijnen ook heel functioneel en passen plissés bij ieder raamvorm. Bovendien zijn deze gordijnen er in verschillende kleuren en soorten. 

Een plissé gordijn is opgebouwd uit een laag gevouwen stof, die zich als een soort harmonica opvouwt. De plooibreedtes kunnen verschillen. Daarnaast zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden. Zo kan de plissé bedient worden met een koord, stang of ketting. Maar een plissé gordijn kan je ook elektrisch worden bedienen. Het is maar net wat je handig vindt. 

Plissé gordijnen worden van hoogstaand materiaal gemaakt en zijn ook te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken. Je hebt de keuze om voor een verduisterende stof te gaan of juist voor een transparant plissé gordijn die het zonlicht doorlaat. 

De verdere voordelen van plissé gordijnen:

- Plissé gordijnen passen bij elk soort raam! 

- Door de grote keuze aan kleur, past een plissé altijd bij jouw interieur

- Makkelijk te bedienen, dus ook handig op kantoor! 

Wil je het eens hebben over de mogelijkheden met plissé gordijnen? Of heb je wat persoonlijk advies nodig? Neem dan contact op via onderstaande knop! 

HOEKS ZONWERING - ROLLUIKEN - HORREN

Tel. +(31) 6 18 42 76 59 

Mail. info@hoekszonwering.nl

Neem hier contact met ons op!

  • Facebook Social Icon

VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?