top of page

PRODUCTEN

Voor iedere situatie hebben wij een oplossing

Terrasscherm Oliva.JPG

ZONNESCHERMEN

De zon weren op een zomerse dag doe je met een mooi zonnescherm. Dit soort buitenzonwering is bijna bij iedereen geschikt en heb je in velen soorten en maten. Daarnaast kan je zonneschermen gemakkelijk bedienen vanaf bijvoorbeeld je smartphone. 

ROLLUIKEN

Een volledig donkere kamer creëer je door het ophangen van rolluiken. Daarnaast is een rolluik ook zeker een optie om als zonwering te gebruiken. Het houdt namelijk de ruimte lekker koel of juist heerlijk warm. Rolluiken heb je in meerder kleuren en maten.

Elektrische Rolluiken
Markiezen.jpg

MARKIEZEN

Een markies is als buitenzonwering naast functioneel erg decoratief. Het geeft de uitstraling van jouw huis of pand een echte boost. Je ziet ze vaak bij huizen met karakter. In tegenstelling tot zonneschermen houden markiezen de zon ook langs de zijkanten tegen.

HORDEUREN

Wanneer het lekker weer wordt wil je graag je tuin- of balkondeuren openen. Het nadeel daarvan zijn de insecten die vervolgens naar binnen vliegen. Hordeuren zijn daar de oplossing voor. Er zijn plissédeuren of scharnierdeuren. Het is maar net wat het beste past.

horren.jpg
SolidScreen (2).jpg

SCREENS

Screens zijn enorm praktisch en functioneel. Alle screens worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in veel kleuren. Je bedient screens handmatig of automatisch. Screens weren de zon, maar laten wel licht binnen. Het blijft dus koel en licht in je kamers. 

HORRAMEN

Muggen in je slaapkamer? Niet met een hor voor je raam! Door horramen houd je insecten buiten en kan je toch de ramen open zetten voor frisse lucht. Je hebt uitneembare raamrolhorren, voorzethorren en inzethorren. Horren worden op maat gemaakt.

Inzethor.png
rolpoort.jpg

ROLPOORTEN

Rolpoorten worden gebruikt voor een garage, carport, woning of winkel. Een goede oplossing om jouw pand af te sluiten. Rolpoorten worden vrijwel altijd op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Ze zijn erg gemakkelijk te bedienen.

CONTACT

Heb je een vraag of kunnen we je ergens verder mee helpen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we jouw situatie en bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast sturen we je een vrijblijvende offerte op. 

Uitvalscherm (2).JPG
bottom of page