SCREENS

Licht & lekker koel binnen!

SCREENS

Er zijn verschillende soorten screens. Allemaal zijn zij enorm praktisch en functioneel. Je zou een elektrische screen kunnen vergelijken met een elektrisch gordijn, maar dan voor buiten. Screens worden in veelvoud aan doekkleuren geproduceerd en daardoor kan je jouw screens afstemmen op de uitstraling van je huis of bedrijfspand. Op die manier kan de kleur van de gevel of bijvoorbeeld kozijnen aangehouden worden.

Alle screens worden op maat gemaakt. Hierdoor passen de screens altijd op jouw ramen. Je kan screens gemakkelijk open en sluiten met een optrekband, bedrade of draadloze bediening. Wanneer je voor elektrische screens kiest, wordt er een Somfy motor gemonteerd in de zonwering. Screens zijn dus zeker een goede optie om als buitenzonwering te gebruiken! De screens van Hoeks hebben de volgende voordelen:

  • Screens beschermen tegen privacy. Je kan nieuwschierige blikken buiten houden en dat maakt screens ook zeer geschikt voor het raam bij bijvoorbeeld je badkamer.

  • Doordat screens licht filtert, wordt het niet donker in je kamer. Het blijft wel lekker koel!

  • Screens vallen in vergelijking met rolluiken minder op door de compacte bak.

 

Er zijn twee soorten screens:

  • Standaard Screens

  • Windvaste screens met ritssluiting

 

Graag komen we bij je kijken welke screen het beste past, dit is namelijk afhankelijk van de situatie. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. ​

CONTACTFORMULIER

Bedankt voor de inzending!

Uitvalscherm.JPG