top of page
Gele markiezen aan jaren 30 huizen in Breda.

SOMFY

Onze partner voor betrouwbare en slimme besturingen 

Somfy-logo.jpg

Somfy Expert

Voor onze besturingssystemen werken wij al decennia lang samen met Somfy. In Nederland is Somfy marktleider in producten voor het elektrisch kunnen bedienen en automatisch besturen van onder meer zonwering, rolluiken en garagepoorten. De jarenlange ervaring en samenwerking zorgt ervoor dat wij als Somfy Expert zijn aangemerkt door Somfy: Somfy Experts geven een betrouwbaar en compleet advies, afgestemd op jouw situatie en wensen. Ze beschikken over vakkundige getrainde installateurs met kennis van zaken en hebben kennis van alle Somfy oplossingen die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je woning.

Somfy Smart Home

Met de producten van Somfy Smart Home kan je jouw woning slimmer maken. Je kan de aanschaf van zonwering, rolluiken of screens uitbreiden met een Somfy Smart Home pakket. De samenstelling van zo'n pakket verschilt per productgroep. In de Somfy Smart Home pakketten zijn bijvoorbeeld zonsensoren, temperatuurmeters voor in huis, windsensoren, brandmelders en de TaHoma Switch te vinden. Neem contact met ons op om specifiek te weten waar het pakket uit bestaat.

Somfy TaHoma Switch

De TaHoma switch is de basis van uw wooncomfort. Dit basisstation zorgt voor een centrale plek voor het bedienen van al uw slimme apparaten, met de focus op zonwering en rolluiken met Somfy motoren.

De TaHoma switch heeft een app die de bediening en bewaking van je slimme huis vereenvoudigt. Het geeft snel overzicht van jouw favoriete geïnstalleerde apparaten, duidelijke interfaces en nieuwe producten worden eenvoudig en rechtstreeks aan de app toegevoegd.

Creëer scenario’s die bij jou en jouw dagelijks leven passen. Kies tussen handmatige scenario’s, gepland of geavanceerd en laat je huis voor zichzelf zorgen. Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt en koppel je account aan externe diensten. TaHoma switch is momenteel compatibel met meer dan 280 apparatenseries van alle Somfy-producten en grote huismerken zoals Philips Hue en Sonos en verder met stemassistenten zoals Apple Homekit, Google Assistent en Amazon Alexa. Hiermee is de Tahoma Switch de meest complete Smart Home-oplossing op de markt.

​​

Markiezen zijn er in allerlei soorten en maten bij Hoeks Zonwering Breda.
bottom of page