ZONNESCHERMEN

Schaduw wanneer jij dat nodig hebt

ZONNESCHERMEN

Tijdens de warme zomerdagen wil je zo comfortabel mogelijk op je terras zitten. Hoewel we de zon enorm waarderen, is schaduw op die dagen ook erg fijn. Met een elektrisch zonnescherm creëer je schaduw op jouw terras of tuin.

 

Als het om buitenzonwering gaat, bieden elektrische zonneschermen veel voordelen. Naast dat je even uit de zon kunt zitten, blijft het ook binnen in jouw woning of kantoor lekker koel. Zonneschermen zijn er met allerlei patronen en kleuren. Het is maar net wat je mooi vindt.

 

Hoeks levert verschillende soorten zonneschermen. Terrasschermen worden het meeste voor woningen gebruikt. Terrasschermen worden ook wel knikarmschermen genoemd. Knikarmschermen zijn handiger dan een parasol, doordat je geen voetstuk nodig hebt en klappen horizontaal uit. Naast terrasschermen levert Hoeks ook Markisolettes, beter bekend als uitvalschermen. Deze openen verticaal en vallen vervolgens diagonal uit. Uitvalschermen zijn zeer geschikt voor grote projecten, zoals kantoren, scholen en of verzorgingstehuizen. Deze schermen zorgen voor erg veel schaduw, ook om de laagstaande zon te weren.

 

De voordelen van Zonneschermen: 

  • Onze zonneschermen zijn makkelijk te bedienen, met bijvoorbeeld een app vanaf uw smartphone. 

  • Sensoren kunnen uw zonwering regelen, zo heeft u nooit last van de zon.

  • Het zorgt voor koelte binnen in uw woning of kantoor. 

Er zijn heel erg veel mogelijkheden, niet alleen in kleur, maar ook in techniek. Onze vakmensen komen graag uw situatie bekijken om zo een goede oplossing te vinden.