ZONNESCHERMEN

Schaduw wanneer jij dat nodig hebt

ZONNESCHERMEN

Die warme lange zomerdagen, daar kijkt ieder naar uit toch?  Als die dagen dan zijn aangebroken wil je zo comfortabel mogelijk op jouw terras zitten? Een elektrisch zonnescherm is dan een fijne toevoeging. 

 

Een elektrisch zonnescherm biedt veel voordelen als het gaat om buitenzonwering. Zo kun jij even uit de zon zitten of afkoelen binnen, want met een terrasscherm blijft het in uw pand ook lekker koel. Deze terrasschermen zijn er met allerlei patronen en kleuren. Het is maar wat je mooi vindt. 

 

Naast terrasschermen heeft Hoeks ook Markisolettes, wellicht beter  bekend als uitvalschermen. Deze openen zich verticaal en vallen vervolgens diagonaal uit. Markisolettes zijn ideaal voor grote projecten, zoals verzorgingstehuizen, kantoren of scholen. Deze uitvalschermen zorgen namelijk voor erg veel schaduw, ook om een laagstaande zon te weren. 

De voordelen van Zonneschermen: 

- Onze zonneschermen zijn makkelijk te bedienen, met bijvoorbeeld een app vanaf uw smartphone. 

- Sensoren kunnen uw zonwering regelen, zo heeft u nooit last van de zon.

- Het zorgt voor koelte binnen in uw woning of kantoor. 

Er zijn heel erg veel mogelijkheden, niet alleen in kleur, maar ook in techniek. Onze vakmensen komen graag uw situatie bekijken om zo een goede oplossing te vinden.

    HOEKS ZONWERING - ROLLUIKEN - HORREN

    Tel. +(31) 6 18 42 76 59 

    Mail. info@hoekszonwering.nl

    • Facebook Social Icon

    VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?