Buiten Jaloezieën

Transformeer je buitenruimte met onze hoogwaardige buitenjaloezieën. Ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit, bieden onze jaloezieën de perfecte balans tussen privacy, zonwering en sfeer. Met een scala aan kleuren en materialen, passen ze naadloos bij elke architectonische stijl. Geniet van de flexibiliteit om de lichtinval en privacy naar wens aan te passen terwijl je jouw buitenruimte verfraait. Ontdek nu ons assortiment buitenjaloezieën van Warema en creëer een stijlvolle en comfortabele buitenomgeving waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Buiten jaloezieën
Regel zelf de perfecte lichtinval

Regel zelf de perfecte lichtinval

Met buitenjaloezieën weer je de zon op één van de meest elegante manieren. Sinds een aantal jaar bestaat de mogelijkheid om jaloezieën buiten te gebruiken om de zon te weren. Net zoals bij binnenjaloezieën lukt het je om de lamellen zo in te stellen dat je precies de gewilde lichtinval in huis kunt bereiken. Het is mogelijk om met buitenjaloezieën je kamer te verduisteren. Hierdoor houdt je warmte in de hete zomerperiode buiten en in de koude winterperiode binnen.

  • Zonwering met verfijnde uitstraling
  • Ongekende privacybescherming
  • Verbeterde isolatie en temperatuurcontrole
Elegante uitstraling

Elegante uitstraling

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte met onze buitenjaloezieën. Met hun strakke lijnen en moderne uitstraling creëren ze een verfijnd beeld.

Privacybescherming

Privacybescherming

Onze buitenjaloezieën bieden optimale privacybescherming. Met verstelbare lamellen kunt u eenvoudig de gewenste mate van privacy regelen, terwijl u toch kunt genieten van natuurlijk licht.

Verduistering

Verduistering

Buitenjaloezieën van Hoeks Zonwering bieden een goede verduisterende werking. Met hun slimme ontwerp en hoogwaardige materialen blokkeren ze effectief ongewenst licht, waardoor u geniet van maximale privacy en een optimale nachtrust.

Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze buiten jaloezieën? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.