top of page

ROLPOORTEN

Beschermd genieten van de zon

ROLPOORTEN

Zoek je een rolpoort voor de garage, carport, woning of winkel? Hoeks heeft verschillende soorten rolpoorten. Onze rolpoorten zijn gemakkelijk te bedienen en worden vrijwel altijd op maat gemaakt. 

Rolpoorten zijn er in verschillende kleuren en maten. Ook zit er verschil in soort rolpoort. Zo zijn er rolpoorten met gaten erin of doorzichtige rolpoorten. Dit past goed bij een winkel of showroom. Met zo'n rolpoort zien klanten jouw producten nog steeds staan. 

Een rolpoort als garagedeur is een goede optie. Met behulp van een klein motortje gaat jouw rolpoort gemakkelijk open of dicht. Je kan hem met behulp van een afstandsbediening openen en zo kun je dus gelijk binnen rijden! 

Heb je interesse in een rolpoort? Of wil je het eens over de mogelijkheden hebben? Neem dan contact met een van onze vakmensen op via onderstaande knop! 

SOMFY EXPERT

Wij zijn partner van Somfy. Somfy is marktleider in Nederland op het gebied van elektrische bediening en automatische besturing van zonwering, rolluiken en garagepoorten. Met de Somfy Tahoma Switch bedien je gemakkelijk jouw zonnescherm of rolluik vanaf bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

bottom of page