Speciale horren

Voor unieke situaties leveren wij speciale, op maat gemaakte horren, zoals voor ramen met een schuine kant of toogramen en -deuren. Onze speciale horren zijn beschikbaar in diverse gaastypes en zorgen voor een perfecte afdichting, waardoor insecten buiten blijven en je onbezorgd kunt ventileren en slapen. Neem contact met ons op voor advies over jouw specifieke behoeften.

Speciale horren

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

Insectenwerend

Insectenwerend

Onze horren bieden effectieve bescherming tegen vervelende insecten. Geniet van een insectenvrije omgeving in huis terwijl je toch kunt genieten van frisse lucht.

Maatwerk

Maatwerk

Horren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, waardoor ze naadloos kunnen worden aangepast aan de ramen en deuren van jouw huis.

Biodiversiteit

Biodiversiteit

Insecten zijn belangrijk voor de natuur. Met horren zorg je dat insecten uit jouw woning blijven en in de natuur hun werk kunnen blijven doen.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze speciale horren? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.