Pergolazonwering

Pergolazonwering combineert elegantie met functionaliteit en biedt een perfecte mix van schaduw en openheid in buitenruimtes zoals terrassen en patio's. Met zijn aanpasbare lamellen of stofpanelen biedt het bescherming tegen de zon en lichte regen, terwijl het de architectonische uitstraling verbetert. Deze veelzijdige toevoeging creëert de ideale setting voor diverse buitenactiviteiten, waardoor zowel praktische als esthetische voordelen worden geboden voor een comfortabel buitenleven. Ontdek de pergolazonwering van Warema bij Hoeks.

Pergolazonwering

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze pergolazonwering? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.