top of page
Rolluiken van Hoeks Breda

ROLLUIKEN

Een goed verduisterde kamer

Rolluiken weggewerkt in de muur

ROLLUIKEN

Rolluiken zie je steeds vaker bij mensen thuis. Steeds vaker worden ze mooi weggewerkt, waardoor je de rolluiken amper ziet zitten. Door rolluiken zijn je kamers helemaal verduisterd, wat het lekker donker maakt. Daarnaast beschermd een rolluik tegen kou en tegen warmte. Bovendien werken rolluiken preventief tegen inbraken. Ideaal dus, zo'n rolluik! 

 

Er zijn verschillende soorten rolluiken. Zo zijn er rolluiken die een hogere weerstand hebben tegen bijvoorbeeld weersomstandigheden in vergelijking met een standaard rolluik. Ook zijn er rolluiken die juist wat dunner zijn, waardoor je een wat kleinere bak krijgt. Wij geven je graag tips voor wat voor soort rolluik je het beste kan kiezen. 

 

Rolluiken heb je in allerlei kleuren. Zo maak je het passend bij de buitenkant van jouw huis of kantoorpand. 

 

Rolluiken hebben nog meer voordelen! 

- Insecten blijven buiten met een gesloten rolluik

- Je kan meerdere rolluiken bedienen vanaf één bedieningspunt, bijvoorbeeld met een afstandsbediening of je telefoon

- Een rolluik heeft ook een geluidwerende functie! 

Rolluiken aan een huis. Rolluiken van hoeks houden kou binnen.
PIXPOCKET _2020_OXIMO_SOLAR_HD (64).jpg

SOLAR ROLLUIKEN

Tegenwoordig zijn zonnepanelen steeds vaker te vinden en maken we ook steeds meer gebruik van zonne-energie. Een Solar Rolluik heeft een klein zonnepaneel op de bak van het luik zitten. Deze zorgt er voor dat de zon gebruikt wordt om jouw te beschermen tegen de zon, wel zo handig toch? Het paneel laadt door middel van dag- en zonlicht op en genereerd daarmee de kracht die het rolluik nodig heeft om hem in beweging te brengen. Naast de voordelen die een normaal rolluik heeft, heb je dus met deze Solar Rolluiken ook nog eens:

Geen extra stroomkosten voor je rolluiken

- Geen bedrading naar binnen, er zijn namelijk helemaal geen kabels 

- Geen doorvoer in de muur of het kozijn

Gaat u zich oriënteren op het gebied van rolluiken of bent u op zoek naar een geschikt rolluik? Neem gerust eens contact met ons op, wij geven u graag wat advies! 

SOMFY EXPERT

Wij zijn partner van Somfy. Somfy is marktleider in Nederland op het gebied van elektrische bediening en automatische besturing van zonwering, rolluiken en garagepoorten. Met de Somfy Tahoma Switch bedien je gemakkelijk jouw zonnescherm of rolluik vanaf bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

CONTACTFORMULIER
Elektrische Rolluiken van Hoeks Breda
bottom of page