Hoeks zonwering

Over ons

Zonlicht. Geen mens kan zonder. Het ene moment dompel je je graag onder in zonnestralen en het andere wil je er alles aan doen om fel licht uit huis te houden. Zon brengt warmte die je soms vast wil houden en soms zo snel mogelijk kwijt wil. Er zijn veel oplossingen om binnenklimaat te beheersen, beveiliging te versterken of duurzaamheid te vergroten.

Wat past bij jouw omgeving, jouw smaak en jouw voorkeuren? Oftewel: waar word jij blij van? Dat is waar wij ons graag mee bezig houden; het creëren van slimme oplossingen met zonwering, rolluiken en horren, die bijdragen aan een prettig woon- en werkcomfort en de verduurzaming van gebouwen. Dagelijks werken wij aan het tegengaan van oververhitting in gebouwen, isolatie van je woning, het creëren van schaduw in de tuin en bescherming van de mens én de insecten door het gebruik van horren.

Wij bestaan al 45 jaar en zijn een warm en groeiend familiebedrijf, wat je terugziet in onze open en eerlijke manier van communiceren en hoe we met kwaliteit en service werken aan fijne relaties voor nu en later.

Omdat bijna geen mens en situatie hetzelfde is, komen we graag persoonlijk bij onze klanten op locatie langs. Onze bevlogen experts denken graag met je mee en informeren je over de (on)mogelijkheden en nieuwste innovaties. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste combinatie van functioneel en visueel belang. Wij laten niet los totdat alles tot tevredenheid is opgeleverd en er bij jou een glimlach op je gezicht staat. Zo maken we samen de wereld een klein beetje comfortabeler en beter. En daar worden wij dan weer blij van.

Hoeks - de experts in zonbeleving.

Let the sun smile!

Groei, Respect & Plezier

Onze Kernwaarden

Groei, Respect & Plezier

Onze kernwaarden beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en hoe we met elkaar omgaan. Dit zijn leidende principes in al onze activiteiten. We geven aandacht aan Groei. We groeien als lokale zonweringsleverancier, we groeien in het aantal personeelsleden en groeien in hetgeen wat we doen. We leren elke dag een beetje bij en vinden het belangrijk dat we mensen laten groeien in onze branche. Dit doen we bijvoorbeeld met onze eigen Hoeks Academie. We hebben respect. We hebben respect voor elkaar, voor onze klanten, maar ook voor het milieu. We gaan zuinig om met materialen, proberen waar nodig te repareren en zorgen voor minder energie uitstoot door binnenklimaten te verbeteren met zonweringsoplossingen. Daarnaast hebben we plezier in wat we doen. We lachen iedere dag, ook als de zon niet schijnt. We betrekken ons personeel in alles wat we doen en hebben plezier met elkaar. We streven er naar om te zorgen voor een glimlach bij de klant. Want daar worden wij blij van en halen we plezier uit.

Onze toewijding aan een groenere toekomst

Duurzaamheid & innovatie

Onze toewijding aan een groenere toekomst

Bij Hoeks Zonwering geven we aandacht voor een groenere toekomst. Dit doen we door duurzaamheid en innovatie te combineren. Zonwering beschermt tegen hittestress in gebouwen. Het klimaat verandert en dit komt steeds vaker voor op warme dagen in het jaar. Screens, rolluiken en zonneschermen leveren een goede bijdrage aan het isoleren van een gebouw. In combinatie met Smart Home producten kan er zo optimaal mogelijk gewerkt worden om het binnenklimaat goed te houden en hittestress te voorkomen. Solar-Producten besparen daarnaast ook nog eens in het energieverbruik van je woning of gebouw. We informeren je graag over de mogelijkheid om in jouw woning of bedrijfspand hitte te verminderen.

Onze geschiedenis

Sinds 1979

1979

1979

Hoeks is in 1979 ontstaan, nadat vader Cees Hoeks als afdelingschef bij een zonweringsbedrijf heeft gewerkt.

2005

2005

Cees verzorgde zonwering een lange tijd gecombineerd met een andere baan, tot dat hij in 2005 fulltime in zijn eigen zonwering bedrijf kon werken.

2017

2017

Dick Hoeks nam het stokje in 2017 van zijn vader Cees over. Eerst op parttime basis en vanaf 2019 fulltime met als doel om het bedrijf verder te professionaliseren en laten groeien.

Onze team

Ontmoet onze mensen

 • Dick

  Advies & montage

  Dick

 • Ismail

  Montage

  Ismail

 • Sandra

  Office Manager & Financiën

  Sandra

 • Jeroen

  Advies & Montage

  Jeroen

 • Luuk

  Montage

  Luuk

Kom in contact

Wil je ook werken in zo'n leuk team?

Wil u meer weten over onze collectie? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Max. 16,00MB