Serrezonwering

Serrezonwering is een essentiële toevoeging aan uw serre, waardoor u het hele jaar door comfortabel kunt genieten van deze uitbreiding van uw huis. Met zijn aanpasbare ontwerp biedt serrezonwering bescherming tegen overmatig zonlicht, hitte en schadelijke UV-stralen, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke lichtinval behoudt. Deze functionele oplossing verbetert niet alleen het comfort, maar ook de esthetiek van uw serre, waardoor het een aantrekkelijke en praktische investering is voor uw huis. Ontdek de serrezonwering van Warema bij Hoeks.

Serrezonwering

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze serrezonwering? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.