SCREENS

Licht & lekker koel binnen!

SCREENS

Screens zijn enorm praktisch en functioneel. Een elektrische screen is in principe een weerbestendig elektrisch gordijn voor buiten. Een screen kan worden gemaakt in veen veelvoud aan doekkleuren. Het is maar net wat mooi staat bij de uitstraling van het pand. Zo zou de kleur van de gevel aangehouden kunnen worden, maar ook de kleur van de kozijnen. 

 

Een screen wordt altijd op maat gemaakt, waardoor de screens altijd passen op jouw ramen. Open en dicht doen? Dat is gemakkelijk met een optrekband of een bedrade of draadloze bediening. Er wordt een Somfy motor gemonteerd in de zonwering. Screens zijn dus een goede optie om als buitenzonwering te gebruiken. De screens van Hoeks hebben de volgende voordelen:

De voordelen van Screens: 

- Screens beschermen tegen privacy, je kan nieuwschierige blikken buiten houden. Dat maakt screens ook makkelijk voor raam zonwering van badkamers.

- Screens filtert licht, waardoor het niet donker wordt in uw kamer. Het blijft wel lekker koel! 

- Screens hebben een compacte bak waardoor ze minder opvallen dan bijvoorbeeld rolluiken

Er zijn verschillende twee soorten screens:

- Standaard Screens

- Wandvaste solidscreens met een ritssluiting

Welke screen het beste bij jou past is afhankelijk van de situatie. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken en een advies uit te brengen.

    HOEKS ZONWERING - ROLLUIKEN - HORREN

    Tel. +(31) 6 18 42 76 59 

    Mail. info@hoekszonwering.nl

    • Facebook Social Icon

    VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?