Terrasschermen

Wil je volop genieten van de zonnige maanden op jouw terras? Terrasschermen bieden de perfecte oplossing om op een comfortabele en schaduwrijke manier te ontspannen, terwijl je geniet van de frisse buitenlucht en het prachtige uitzicht op jouw tuin. Ontdek onze verschillende soorten terrasschermen die we samen kunnen stellen met de gewilde kleur en het doek dat bij jou past.

Terrasschermen
Comfortabel genieten op zonnige dagen

Comfortabel genieten op zonnige dagen

Terrasschermen zijn een oplossing op warme dagen. Ze bieden een effectieve bescherming tegen zonlicht door het creëren van schaduw in je tuin. Daarmee zorgen ze niet alleen voor een aangename koelte op je terras, maar ze helpen ook om de binnentemperatuur van jouw woning op een comfortabel niveau te houden en beschermen jouw meubels tegen schadelijke zonnestralen.

  • Bescherming tegen schadelijke uvstralen
  • Zongenot op een comfortabele manier
  • Verbeterde energiebesparing
Schaduw, op elk moment

Schaduw, op elk moment

Er komen steeds meer warme dagen in een jaar voor. Een terrasscherm zorgt voor een comfortabele buitenruimte waarin je kunt ontspannen, dineren en socializen zonder last te hebben van overtollig zonlicht.

Een design dat past

Een design dat past

Wanneer de zon niet schijnt is het terrasscherm in beeld aan de gevel. Het is dan ook logisch dat je bij ons een design kunt kiezen dat past bij de uitstraling van jouw woning.

Volant

Volant

Een volant aan een terrasscherm voegt niet alleen stijl toe, maar biedt ook extra bescherming tegen laagstaande zon of inkijk vanaf de zijkant. Het verhoogt de privacy en creëert een gezellige sfeer op je terras.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze terrasschermen? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.