top of page
Gele markiezen aan jaren 30 huizen in Breda.

MARKIEZEN

Beschermd genieten van de zon

Een zonnescherm om de zon te weren.

MARKIEZEN

Markiezen zijn erg sfeervol. Vaak zie je markiezen bij wat oudere panden, maar ook voor moderne huizen bieden deze zonneschermen een uitkomst. Naast dat markiezen een decoratieve werking hebben, zijn markiezen ook erg functioneel. Bij de productie van een markies komt echt ambachtschap kijken, doordat deze netjes bekleed moet worden.

 

Markiezen zijn verkrijgbaar in hout en aluminium. Er is een erg ruime keuze als het gaat om doeken en modellen. Wanneer je een markies af wilt stemmen op de uitstraling van jouw woning, kan je kiezen voor een bepaald patroon op het doek. Is het voor een bedrijfspand? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om het logo te laten bedrukken op de markies. Hier zijn ontzettend veel mogelijkheden!

 

Met een Somfy besturingssysteem is elektrische bediening mogelijk. Je kunt jouw markiezen dan bijvoorbeeld vanaf je telefoon openen of sluiten. Uiteraard kunnen deze zonneschermen ook handmatig bediend worden met bijvoorbeeld optrekkoorden.

 

De voordelen van Markiezen: 

  • Markiezen hebben luifels aan de zijkanten, waardoor de zon ook niet langs deze kanten kan binnenkomen. 

  • Markiezen zijn leverbaar in zowel hout als aluminium 

  • Markiezen worden op maat gemaakt en biedt dus voor vele typen ramen een oplossing. 

 

Bent u geïnteresseerd? Hoeks komt graag langs om te kijken wat voor zonwering het meest geschikt is voor jouw situatie. Vrijblijvend sturen we je dan een offerte op.

Markiezen zijn er in allerlei soorten en maten bij Hoeks Zonwering Breda.

SOMFY EXPERT

Wij zijn partner van Somfy. Somfy is marktleider in Nederland op het gebied van elektrische bediening en automatische besturing van zonwering, rolluiken en garagepoorten. Met de Somfy Tahoma Switch bedien je gemakkelijk jouw zonnescherm of rolluik vanaf bijvoorbeeld je mobiele telefoon.

CONTACTFORMULIER
Markiezen
bottom of page