Markiezen

Markiezen zijn elegant en functioneel. Deze tijdloze zonwering voegt niet alleen charme toe aan je huis, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen de zon en regen. Met een breed scala aan stoffen en ontwerpen, kunnen onze markiezen worden aangepast aan elke architecturale stijl. Creëer een sfeervolle buitenruimte en geniet van schaduw en stijl met onze hoogwaardige markiezen.

Markiezen

Welke markies past bij jou?

De oudste vorm van zonwering in Europa

De oudste vorm van zonwering in Europa

Markiezen verfraaien jaren 30 woningen en voegen karakter toe aan nieuwere gebouwen. Ze vormen een waardevolle toevoeging aan elk pand, waardoor het een esthetisch hoogtepunt wordt. Als de oudste vorm van zonwering in Europa, behouden markiezen nog steeds hun charme en dragen ze bij aan de allure van het straatbeeld.

Ruime doekencollectie

Ruime doekencollectie

Kies uit UV-bestendig PVC of duurzaam dralon voor je markies en voor waterafstotende en vuilwerende coating voor minimaal onderhoud en langdurig plezier. Personaliseer met een nostalgische schulpvorm of moderne rechte volant voor de perfecte afwerking.

 

Herbekleden

Herbekleden

Het aluminium frame van je markies gaat jarenlang mee. Als het doek versleten is, vervang je alleen het doek, terwijl het frame behouden blijft. Dit bespaart kosten en is milieuvriendelijk.Bovenkant formulier

Automatisering

Automatisering

Dankzij de geïntegreerde motor zijn onze markiezen eenvoudig te bedienen. Kies voor een energiezuinige motor op zonnepanelen of geniet van extra gemak met sensoren die de markies automatisch inklappen bij harde wind.

Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze markiezen? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.