Design en gemak

Stijlvolle buitenzonwering

Verhoog het comfort van uw buiten- en binnenruimte met mooie en maatwerk  buitenzonweringen van Hoeks Zonwering. Ontdek oplossingen die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineren.  

Wat voor type buitenzonwering kies jij?

Terrasschermen

Terrasschermen

Verrijk je buitenruimte met onze terrasschermen, een harmonieuze samensmelting van functionaliteit en schoonheid.

Screens

Screens

Screens zijn enorm functioneel en duurzaam. Alle screens worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in veel kleuren.

Markiezen

Markiezen

Een markies is als buitenzonwering naast functioneel erg decoratief. Het geeft de uitstraling van jouw huis of pand een echte boost.

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen bieden uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en hitte, waardoor ze een effectieve schaduwoplossing zijn.

Markisolettes

Markisolettes

Een markisolette combineert de eigenschappen van een markies en een rolluik voor flexibele zonwering met behoud van licht en privacy.

Pergolazonwering

Pergolazonwering

Wil je op je terras optimaal kunnen genieten? Pergolazonwering creëert schaduw op je terras op patio wanneer jij dat wilt.

Lichtstraat zonwering

Lichtstraat zonwering

Met lichtstraatzonwering houdt je hitte buiten je woning. Je kan deze gemakkelijk bedienen vanaf je smartphone. 

Bezoek onze showroom en laat je Inspireren

Maak een afspraak in onze showroom en laat je verrassen door de mogelijkheden. Ervaar onze uitgebreide collectie elektrische zonneschermen, knikarmchermen en meer in een sfeervolle omgeving. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw behoeften en stijl. Onze showroom is op afspraak geopend.

Laat u inspireren

Gerealiseerde
projecten

Het verkennen van andere projecten biedt extra inspiratie voor jouw eigen zonwering. Door te kijken naar prachtige binnen- en buitenzonweringen in verschillende vormen en materialen, krijg je een goed idee van de mogelijkheden. Bij Hoeks adviseren, ontwerpen en realiseren we altijd maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften en wensen. Laat je inspireren door onze collectie screens en ontdek hoe we jouw buitenruimte kunnen transformeren met stijlvolle en functionele oplossingen.

Klanten over hoeks

Ervaringen van
onze klanten

Wij zijn trots op het werk wat we leveren. Daarom delen wij graag de ervaring van onze klanten.
 • Rob & Monique

  10
  "Een bedrijf met vak kennis en waar service hoog in het vaandel staat"
 • Fam. de Regt

  9
  "Als we bellen dat er problemen met de rolluiken zijn wordt je vriendelijk te woord gestaan. En wordt meteen mee gedacht hoe we snel een afspraak kunnen maken of op een andere manier het probleem kunnen oplossen. Vriendelijk en vakkundig personeel."
 • Paul

  8
  "Hoeks heeft bij ons zonwering voor de serre geleverd en verzorgt het onderhoud van al onze zonwering. Wij zijn zeer tevreden over de zonwering, het advies en de service van Hoeks. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen."

Kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze screens? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.