Insecten horren buiten!

Ontsnap aan zomerse plagen met onze hoogwaardige horren. Onze horren zijn de ideale oplossing om ongewenste insecten buiten te houden terwijl je geniet van frisse lucht in huis. Met een breed assortiment aan stijlen en maten, vind je bij ons de perfecte hor die naadloos past bij jouw ramen en deuren. Ontdek nu onze horren en geniet van een insectenvrije en comfortabele leefomgeving het hele jaar door. Zo bescherm je jezelf én de insecten.

Zorgen voor een comfortabel thuis

Zorgen voor een comfortabel thuis

Het is belangrijk om je huis goed te ventileren. Een gezonde, frisse omgeving is cruciaal voor een comfortabel thuis- en werkleven. Tijdens het ventileren wil je insecten buiten houden. Horren bieden daarvoor de geschikte oplossing. Horren gebruik je het gehele jaar door, want het is ook in de winter belangrijk om goed te blijven ventileren.

  • Bescherming tegen insecten
  • Ventileren
  • Comfortabel thuis en werkleven
Insectenwerend

Insectenwerend

Onze horren bieden effectieve bescherming tegen vervelende insecten. Geniet van een insectenvrije omgeving in huis terwijl je toch kunt genieten van frisse lucht.

Maatwerk

Maatwerk

Horren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, waardoor ze naadloos kunnen worden aangepast aan de ramen en deuren van jouw huis.

Biodiversiteit

Biodiversiteit

Insecten zijn belangrijk voor de natuur. Met horren zorg je dat insecten uit jouw woning blijven en in de natuur hun werk kunnen blijven doen.

Meer informatie?

Je kan meer informatie bekijken op de website van onze leverancier Unilux. Al jaren werken we samen met Unilux en hebben het label Premium Dealer ontvangen. Op de website van Unilux krijg je de mogelijkheid om een prijsindicatie te berekenen op basis van je gekozen product met bijbehorende afmetingen.

                                                                                             Unilux Keurmerk

 

Kom in contact

Vraag meer informatie