Day 'n Night

De Day 'n Night is een innovatieve combinatie van raamplissé, bestaande uit twee stoffen, ontworpen voor kunststof kozijnen zonder boren of schroeven. Met keuze uit bijvoorbeeld honingraatdoek voor verduistering en doorschijnend plissédoek, biedt het veelzijdige licht- en privacyopties. Gemonteerd in een aluminium frame met dubbelzijdige magneet- en staalband, blijft het stevig op de glaslatten zitten. Dankzij geïntegreerde handgrepen en een uniek vergrendelsysteem zijn de plissés eenvoudig te bedienen en te positioneren. Door de plaatsing tussen de glaslatten ontstaat een vlak geheel, waardoor het raam maximaal kan worden geopend en de Day 'n Night strak tegen het glas blijft, zelfs in de kiepstand. Reiniging is eenvoudig dankzij de magnetische bevestiging. Dit product is ook geschikt voor aluminium en houten kozijnen.

Day 'n Night

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze day 'n night? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.