Houten markiezen

Markiezen zijn niet alleen elegant maar ook functioneel. Deze tijdloze zonwering voegt een vleugje charme toe aan je huis en biedt uitstekende bescherming tegen zowel de zon als de regen. Met een breed scala aan stoffen en ontwerpen kunnen onze markiezen worden aangepast aan elke architecturale stijl. Maak een sfeervolle buitenruimte en geniet van schaduw en stijl met onze hoogwaardige houten markiezen.

Houten markiezen
Stijlvolle bescherming aan je woning

Stijlvolle bescherming aan je woning

Transformeer de uitstraling van je woning met onze prachtige houten markiezen, de perfecte aanvulling op elk type huis, of het nu een karakteristieke jaren 30 woning, een vrijstaande villa of een modern designhuis betreft. Onze houten markiezen voegen niet alleen esthetische waarde toe, maar bieden ook effectieve bescherming tegen vervelende zonnestralen en warmte, zowel vanaf de voorkant als de zijkant.

Onze aluminium markiezen zijn voorzien van kunststof inlagen in het profiel, zorgvuldig afgestemd op de RAL-kleur van de markies. Het aluminium frame is standaard opgebouwd uit vijf lagen, met uitzondering van modellen met een uitval van meer dan 140 cm, waarbij standaard zes lagen worden gebruikt. De aluminium zijschotten bieden dezelfde uitstraling als de hardhouten versie, maar vereisen minder onderhoud.

Ruime doekencollectie

Ruime doekencollectie

Kies uit UV-bestendig PVC of duurzaam dralon voor je markies en voor waterafstotende en vuilwerende coating voor minimaal onderhoud en langdurig plezier. Personaliseer met een nostalgische schulpvorm of moderne rechte volant voor de perfecte afwerking.

 

Herbekleden

Herbekleden

Het aluminium frame van je markies gaat jarenlang mee. Als het doek versleten is, vervang je alleen het doek, terwijl het frame behouden blijft. Dit bespaart kosten en is milieuvriendelijk.Bovenkant formulier

Automatisering

Automatisering

Dankzij de geïntegreerde motor zijn onze markiezen eenvoudig te bedienen. Kies voor een energiezuinige motor op zonnepanelen of geniet van extra gemak met sensoren die de markies automatisch inklappen bij harde wind.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze houten markiezen? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.