Lamella

De Lamella is een innovatief systeem speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen. Het combineert een jaloezie en shutter in één, bediend met een handgreep die om de lamel is bevestigd. Met lamellen van 30 mm of 40 mm breed en diverse RAL-kleuren biedt het veelzijdigheid. Gemonteerd met magneet- en staalband op de glaslatten, kan het product eenvoudig worden gedemonteerd voor reiniging. Optioneel voorzien van een tussenstijl voor grotere formaten, die afzonderlijk bedienbaar is. Geschikt voor aluminium en houten kozijnen.

Lamella

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze lamella? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.