Latende

De Latende is een handige raamjaloezie, ontworpen voor kunststof kozijnen zonder boren of schroeven. Met een 25 mm jaloezie gemonteerd in een aluminium frame en bevestigd met dubbelzijdige magneet- en staalband op de glaslatten, is de installatie binnen enkele minuten voltooid. De jaloezie bevindt zich tussen de glaslatten, wat zorgt voor een bijna vlak oppervlak en maximaal raamgebruik. Zelfs in de kiepstand blijft de Latende strak tegen het glas zitten. Voor reiniging kan de Latende eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst dankzij de magneetbandbevestiging. De bediening gaat moeiteloos van boven naar beneden. Dit product is ook geschikt voor aluminium en houten kozijnen.

Latende

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze latende? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.