Splendid Pliss

De Splendid Pliss biedt een unieke oplossing voor raamdecoratie, speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen. Het wordt gemonteerd met dubbelzijdige magneet- en staalband, waardoor het een bijna vlak geheel vormt tussen de glaslatten. Met geïntegreerde handgrepen en een uniek vergrendelsysteem kan het eenvoudig worden bediend en gepositioneerd. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend, past de Splendid Pliss zich aan elke stijl aan. Geschikt voor kunststof, aluminium en houten kozijnen, biedt het gemak en veelzijdigheid in raamdecoratie.

Splendid Pliss

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze splendid pliss? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.