Supplente

De Supplente biedt een elegante oplossing door een geplisseerde hor te combineren met raamdecoratie in één systeem. Met geïntegreerde handgrepen en een uniek vergrendelsysteem zijn de treklijsten eenvoudig te positioneren. Gemonteerd met schroeven voor een moeiteloze installatie, biedt de Supplente flexibele bediening van boven naar beneden en van beneden naar boven. Beschikbaar in diverse kleuren en stoffen, past het bij elke ruimte. Optioneel verkrijgbaar zonder boorgaten (voor in de dag montage) en met magneet- en staalband tegen meerprijs.

Supplente

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze supplente? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.