Terrasoverkapping

Zonwering voor terrasoverkappingen biedt de perfecte oplossing voor het creëren van een comfortabele buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Met zijn aanpasbare ontwerp biedt deze zonwering bescherming tegen fel zonlicht en hitte, waardoor u kunt ontspannen in de schaduw terwijl u toch kunt genieten van het buitenleven. Door de combinatie van functionaliteit en esthetiek voegt zonwering voor terrasoverkappingen niet alleen comfort toe, maar ook stijl aan uw buitenomgeving. Ontdek de terrasoverkappingen van Warema bij Hoeks.

Terrasoverkapping

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

Klanten over hoeks

Ervaringen van
onze klanten

 • Rob & Monique

  10
  "Een bedrijf met vak kennis en waar service hoog in het vaandel staat"
 • Fam. de Regt

  9
  "Als we bellen dat er problemen met de rolluiken zijn wordt je vriendelijk te woord gestaan. En wordt meteen mee gedacht hoe we snel een afspraak kunnen maken of op een andere manier het probleem kunnen oplossen. Vriendelijk en vakkundig personeel."
 • Paul

  8
  "Hoeks heeft bij ons zonwering voor de serre geleverd en verzorgt het onderhoud van al onze zonwering. Wij zijn zeer tevreden over de zonwering, het advies en de service van Hoeks. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen."

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze terrasoverkapping? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.