Vaste raamplissé

De vaste raamplissé is een vaste raamhor met geïntegreerde geplisseerde stof, verkrijgbaar in diverse stofsoorten. Het aluminium frame heeft verstek gezaagde hoeken en is voorzien van geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. Dankzij het unieke vergrendelsysteem kan de raamdecoratie in elke gewenste stand worden gepositioneerd. Ontworpen voor montage op het kozijn, biedt het diverse kleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Optioneel verkrijgbaar zonder boorgaten (voor in de dag montage) en met magneet- en staalband tegen meerprijs. Standaard wordt de vaste raamplissé geleverd met boorgaten.

Vaste raamplissé

Onze werkwijze

 • Stap 1

  Oriëntatie

  Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak in.

 • Stap 2

  Adviesgesprek

  U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project. Wanneer we bij u thuis zijn meten we direct alles in.

 • Stap 3

  Ontwerp en materiaal

  Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een advies. Ontworpen door onze expert, met als startpunt uw wens. Eventueel kunnen we dit telefonisch bespreken.

 • Stap 4

  Monteren

  Na het akkoord op de offerte bestellen we alle benodigde producten. Wanneer deze bij ons binnen zijn plannen we een afspraak om uw product te komen monteren. Vanaf dan kunt u optimaal genieten. 

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze vaste raamplissé? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.