Furore Cassette

De Furore Cassette is een terrasscherm met een strak en compact design dat perfect aansluit op je gevel. Dankzij de volledig gesloten constructie en de muurbevestiging die volledig achter het scherm is weggewerkt, oogt het scherm naadloos en elegant. Met het bovenrolsysteem en PVC doekgeleiding sluit het scherm altijd perfect, met voldoende afstand tot de armen voor optimale bescherming tegen weersinvloeden.

De afgeronde kap geeft het scherm een fraai aanzicht, zowel geopend als gesloten, terwijl de sierlijke afdekkappen alle schroeven verbergen voor een strakke afwerking. Als je op zoek bent naar een terrasscherm dat eenvoud, kwaliteit en hedendaags design combineert, dan is de Furore Cassette de perfecte keuze voor je terras. Ervaar zelf het comfort en de stijl van dit hoogwaardige terrasscherm

Furore Cassette
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze furore cassette? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.