Markisolette Extra

Ontdek de veelzijdige Markisolette Extra voor een slimme oplossing tegen de zon. Deze zonwering opent eerst verticaal en vervolgens diagonaal, waardoor u het vrije zicht behoudt en hinderlijke laagstaande zon wordt geweerd. Geschikt voor hoge ramen en diverse toepassingen, met een indrukwekkende breedte tot vier meter. Eenvoudig te plaatsen dankzij het doordachte design, ook in een nis of koof. Voor een nog groter schaduwoppervlak kunnen meerdere Markisolette Extra systemen worden gekoppeld. Standaard verkrijgbaar in crèmewit en technisch zilver, maar op aanvraag leveren we in iedere RAL-kleur naar uw wens.

Ontdek de stijlvolle veelzijdigheid van de Markisolette Extra en neem contact met ons op voor meer informatie over kleuropties en installatiemogelijkheden. Met deze zonwering voegt u niet alleen comfort toe, maar ook een esthetisch element aan uw ruimte.

Markisolette Extra

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze markisolette extra? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.