Eén oplossing voor al je apparatuur

Installeer de TaHoma Switch in combinatie met elektrisch bedienbare rolluiken, raamdecoratie, verlichting of zonwering. Somfy-producten helpen je het maximale uit jouw woning te halen en zorgen voor optimaal wooncomfort. Met TaHoma Switch automatiseer je alledaagse taken en voeg je nieuwe functionaliteiten toe aan je woning. Je bedient al je apparaten vanaf de TaHoma Switch, de app op je smartphone of je stem. Met één druk op de knop laat je al jouw rolluiken openen of sluiten.   

Somfy TaHoma Switch
Gezellig thuiskomen met één druk op de knop

Somfy TaHoma Switch

Gezellig thuiskomen met één druk op de knop

De Somfy TaHoma Switch bedien je met twee knoppen. Elke knop is afgestemd op jouw dagelijkse routines. Met één druk op de knop sluit je je rolluiken en laat je je verlichting dimmen om voor een warme sfeer te zorgen. Daarnaast is het mogelijk om je woning te laten reageren op weersomstandigheden zoals de zon of temperatuur. Hierdoor lukt het je om de warmte binnen te houden en je woning dus optimaal te isoleren met zonweringsproducten. Hiervoor combineer je de TaHoma Switch met een zonnesensor, windsensor of thermostaat.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze somfy tahoma switch? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.