Elektrische Rolluiken

Ontdek onze rolluiken. Dankzij het speciale rode schuim is de lamel extreem stevig en stabiel, waardoor je beter beschermd bent tegen invloeden van buitenaf. Met een keuze uit veel kleuren, kun je het rolluik aanpassen aan jouw stijl. Standaard worden onze standaard rolluiken geleverd met Silent Fin zijgeleiders en een design onderlijst, voor een rustigere werking en optimale bescherming tegen licht en lucht. 

Onze rolluiken komen van twee gerenommeerde merken, namelijk Alulux en Heroal. Een rolluik heeft vele waardevolle functies zoals de isolerende functie van een rolluik gedurende het gehele jaar. In de zomer kan de airco een standje lager, in de winter blijft de warmte van de kachel binnen. Door het rolluikpantser te sluiten creëert u namelijk een luchtbuffer die het warmte- en koelteverlies vermindert tot wel 45%. 

Elektrische Rolluiken
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze elektrische rolluiken? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.