Rolluik met geëxtrudeerde kast

Rolluiken helpen je niet alleen te besparen op energiekosten, maar bieden ook extra veiligheid en verhogen het wooncomfort. Tegenwoordig worden rolluiken steeds vaker ingezet vanwege hun isolerende werking. Onze rolluiken minimaliseren namelijk warmte- en koelteverlies in je woning, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je energierekening. Als je kiest voor een rolluik met geëxtrudeerde kast van Warema, ben je verzekerd van extra stevigheid. Een geëxtrudeerde kast is gemaakt van dikker materiaal en dus robuuster, waardoor het een uitstekende keuze is voor bijvoorbeeld grote rolluiken. Ontdek meer over onze rolluiken en hun voordelen voor jouw woning.

Rolluik met geëxtrudeerde kast
Isolatie

Isolatie

Rolluiken van Hoeks Zonwering bieden uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd in de winter en de koelte behouden blijft in de zomer. Geniet van comfortabel wonen het hele jaar door.

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

Rolluiken van Hoeks Zonwering bieden optimale inbraakpreventie. Met hun stevige constructie en vergrendelingssystemen vormen ze een effectieve barrière tegen indringers, waardoor je huis veilig en beschermd blijft.

Verduistering

Verduistering

Onze rolluiken bieden uitstekende verduistering, waardoor je geniet van een volledig donkere en rustgevende omgeving. Perfect voor een goede nachtrust en optimale privacy, dag en nacht.

Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

Ontdek onze andere rolluiken

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze rolluik met geëxtrudeerde kast? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.