Nieuws | 18 april 2024

Hoeks bestaat 45 jaar!

Op 18 april 1979 startte Cees Hoeks met Hoeks Zonwering. Vandaag, 45 jaar later, viert Hoeks Zonwering haar jubileum! Het jubileumfeest is de start met een nieuw logo, een nieuwe website én de mogelijkheid om ook de showroom van dit in hart en nieren Bredase bedrijf te bezoeken. 

In 2017 nam Dick Hoeks, de zoon van Cees, het stokje van zijn vader over, eerst parttime en sinds begin 2019 full time. Zijn doel: het verder professionaliseren en groeien van Hoeks Zonwering. In de jaren die volgden zijn er productgroepen bijgevoegd, het team is uitgebreid en is Hoeks gevestigd op een nieuwe locatie.  

Zo kun je tegenwoordig bij Hoeks terecht voor diverse zonweringen, rolluiken, buiten jaloezieën, horren, raamdecoratie en terrasoverkappingen. Daarnaast gaat Hoeks mee met de nieuwe technologie en worden Smart Home oplossingen aangeboden die het leven duurzamer en gemakkelijker maken. Met slimme apparatuur bedien je je zonweringsproducten vanaf je smartphone of tablet en stel je scènes in om het woon- en werkcomfort te verbeteren. Zo is het mogelijk om het binnenklimaat te reguleren met behulp van sensoren die de zonweringen aansturen.   

Dick: ''Er is in de laatste jaren een en ander veranderd op het gebied van technologie, milieu en arbeidsmarkt. Steeds meer nieuwe technologie wordt ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Zo heb je tegenwoordig de solar technologie die toegepast wordt in onze branche. Dit brengt voor ons nieuwe uitdagingen om up to date te blijven met dergelijke vernieuwingen in de markt wat tegelijkertijd ook kansen biedt omdat niet iedereen hierin kan en wil meegaan. We zijn van oudsher een traditionele branche waarin nieuwe aanwas niet vanzelfsprekend is. Daarbij komt dat de klantvraag de laatste jaren enorm is gestegen en ondanks de groei die wij hebben doorgemaakt als team kampen wij ook nog met een personeelstekort. Ik ben blij met waar Hoeks Zonwering nu staat en kijk voorruit naar de komende jaren om verdere stappen te zetten in de professionalisering en groei van ons bedrijf.'' 

Op 18 april viert Hoeks een klein feestje met personeel, leveranciers, familie en vrienden. De laatste maanden is hard gewerkt aan een gehele nieuwe stijl. Zo is het logo van Hoeks gemoderniseerd, is er een geheel nieuwe uitgebreide website gelanceerd en heeft de klant nu ook de mogelijkheid om een afspraak in de showroom te maken.