Solar Screens

Deze screen maakt gebruik van een zonnepaneel dat op de kast is gemonteerd, waardoor het daglicht omgezet wordt in zonne-energie en opgeslagen wordt in de batterij. Dit voorziet de motor van 100% energie, zonder extra kosten of bedrading. Dit betekent niet alleen extra gebruiksgemak, maar ook aanzienlijke energiebesparing.

Dankzij de bekroonde ritstechnologie en het speciale screendoek biedt deze screen isolatie, zowel in de zomer als in de winter. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals een afgeschuinde of vierkante kast, standaard of smalle geleiders, en een ruime selectie aan kleuren. Zo kun je de Solar Screen volledig naar jouw eigen wensen samenstellen.

Solar Screens
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze solar screens? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.