Windvaste ritsscreens

Een windvaste rits screen is een goede oplossing als je op zoek bent naar hoogwaardige verticale zonwering. Het houdt niet alleen licht buiten, maar ook warmte, koude en insecten. Bovendien is het dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden de screen die het beste bij uw persoonlijke smaak past. Door de windvastigheid van deze screen is het bestand tegen hevige wind en blijft het doek mooi strak staan. Het is dan ook geen verrassing dat windvaste rits screens favoriet zijn onder onze klanten.  

 

Windvaste ritsscreens
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze windvaste ritsscreens? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.