Standaard Screens

De standaard screen biedt de mogelijkheid om de zon buiten te houden zonder kostbaar ruimteverlies aan de buitenzijde, wat het product erg populair maakt. Ook vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit product doet precies waar het voor gemaakt is, zonder poespas. Wat betreft het uiterlijk zijn er talloze mogelijkheden om de screen volledig aan uw wensen aan te passen. Daarin adviseren wij u graag zodat u een juiste keuze kunt maken. Let wel op dat de standaard screen geen windvaste screen is. Bekijk daarvoor de windvaste ritsscreens. 

Standaard Screens
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze standaard screens? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.