Vista Comfort

Ontdek de betaalbare Vista Comfort, het instapmodel onder de uitvalschermen. Met een vriendelijke prijs bewijst dit scherm dat zonwering niet duur hoeft te zijn. Behoud van een vrij zicht is een kenmerk van alle uitvalschermen, inclusief de Vista Comfort. Het heeft een variabele uitvalshoek en een ingetogen design dat naadloos aansluit bij verschillende gevels. Voor extra stijl biedt de Vista Comfort de mogelijkheid van een volant. Het scherm is zowel handmatig als elektrisch bedienbaar, wat aan diverse voorkeuren voldoet. Standaard geleverd in technisch zilver, past de Vista Comfort zich aan uw behoeften aan.

Ontdek de veelzijdigheid van de Vista Comfort en neem contact met ons op voor meer informatie over deze betaalbare en functionele zonwering. Voeg comfort en stijl toe aan uw ruimte zonder uw budget te overschrijden.

Vista Comfort
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

Ontdek onze andere uitvalschermen

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze vista comfort? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.