Vista Elégance

Ontdek de Vista Elégance, een elegante zonwering verkrijgbaar in twee modellen. De Vista Elégance 95 heeft een vierkante semi-cassette, terwijl de Vista Elégance 110 een cassette met afgeschuind design heeft. Beide modellen hebben identieke technische kenmerken, maar verschillen in uiterlijk. Dankzij de variabele uitvalshoek kan het scherm in vrijwel elke situatie worden geplaatst. Met elektrische bediening is deze zonwering zeer effectief en geschikt voor zowel woningen als commerciële panden. Het scherm kan ook handmatig worden bediend. Standaard verkrijgbaar in 3 kleuren, maar op aanvraag is elke RAL-kleur mogelijk.

Ontdek de veelzijdigheid van de Vista Elégance en neem contact met ons op voor meer informatie over kleuropties en installatiemogelijkheden. Deze elegante zonwering voegt niet alleen stijl toe aan uw ruimte, maar biedt ook optimale bescherming en bedieningsgemak.

Vista Elégance
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

Ontdek onze andere uitvalschermen

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze vista elégance? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.