Vista Favorite

Ontdek de Vista Favorite: een zonwering met een unieke gesloten cassette in halfrond design. Het beschermt het zonweringdoek uitstekend tegen weersinvloeden, wat de levensduur verlengt. Met een variabele uitvalshoek past het zich aan elke situatie aan. De Vista Favorite is zowel elektrisch als handmatig te bedienen, waardoor het aan verschillende voorkeuren voldoet. Standaard verkrijgbaar in wit, crèmewit, antracietgrijs structuur en technisch zilver, maar op aanvraag is elke RAL-kleur mogelijk.

Ontdek de praktische elegantie van de Vista Favorite en neem contact met ons op voor meer informatie over kleuropties en installatiemogelijkheden. Deze zonwering combineert functionaliteit met een esthetisch aantrekkelijk design, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke ruimte.

Vista Favorite
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

Ontdek onze andere uitvalschermen

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze vista favorite? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.