top of page

BINNEN
ZONWERING

Functioneel en stijlvol

BINNENZONWERING

Sinds kort werken wij samen met Colors@Home Van Hooijdonk om onze klanten ook van binnenzonwering te kunnen blijven voorzien.

 

Wegens de grote vraag naar buitenzonweringsproducten hebben wij de keuze gemaakt om voor de binnenzonweringen samen te werken met Colors@Home. Na een kennismaking met eigenaar Joost van Hooijdonk hebben we beide het vertrouwen dat we elkaar kunnen versterken. Wij met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van buitenzonweringen en rolluiken en zij vice versa op het gebied van binnenzonweringen. 

Colors@Home Van Hooijdonk heeft een mooie showroom in Prinsenbeek en Roosendaal en zij hebben kennis van de nieuwste ontwikkelingen op interieurgebied. 

Voor onderstaande producten kunt u bij Colors@Home Van Hooijdonk terecht:

  • Rolgordijnen

  • Plisségordijnen 

  • Jaloezieën 

  • Shutters

  • Vouwgordijnen 

  • Stilhouettes

Naast dat zij kwalitatieve producten leveren, staat ook service bij hen hoog in het vaandel. Colors@Home van Hooijdonk kijkt naar uw persoonlijke wensen en zoekt samen met u de best passende producten uit.

 

Alle producten worden op maat gemaakt en dienen daarom nauwkeurig ingemeten te worden. Bij gecombineerde aanvragen van rolluiken / buitenzonweringen en binnenzonweringen komen wij gezamenlijk bij u langs. Wanneer dat niet mogelijk is, meten wij meten ook de binnenzonweringen gelijk in om alvast een prijsindicatie aan u toe te kunnen sturen. Colors@home zal vervolgens altijd nog de exacte maten inmeten op locatie.  

bottom of page