Alora

Ontdek de Alora: waar alle wensen samenkomen voor het perfecte terras. Met zijn moderne kubistische uitstraling en moeiteloze montage is de Alora geschikt voor elk type huis. De compacte, vierkante kast zit strak tegen de gevel, waardoor het terrasscherm in gesloten toestand netjes opgeborgen én uit het zicht is.

Maar de Alora biedt meer dan alleen een strak ontwerp. Met een scala aan kleuren, doeken en optionele ledverlichting kun je de Alora volledig naar eigen smaak samenstellen. Dit maakt het niet alleen een veelzijdig product, maar ook een absolute aanwinst voor uw assortiment.

Alora
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze alora? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.