Terrea

Ontdek de veelzijdige alleskunners onder de knikarmschermen: de Terrea schermen van Warema. Deze schermen nemen weinig ruimte in beslag, waardoor ze elk balkon of terras transformeren tot een schaduwrijk en comfortabel plekje om te genieten. Een opvallend kenmerk van het knikarmscherm Terrea is de extreem grote uitval, waardoor zelfs grote balkons en terrassen volledig kunnen worden overdekt. Daarnaast is het mogelijk om een afrolbare volant toe te voegen. Dit betekent dat u kunt genieten van perfecte zonwering, zelfs in de kleinste ruimtes. Met de Terrea knikarmschermen haalt u niet alleen functionaliteit in huis, maar ook stijlvolle bescherming tegen de zon.

Terrea
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze terrea? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.