Gota

De Gota valt op door zijn uitgebreide scala aan kleuropties. Dit terrasscherm biedt dankzij zijn unieke stelmogelijkheden een oplossing voor bijna elke situatie. Het stelmechanisme van de Gota is slim verborgen achter fraaie druppelvormige afdekkappen, waardoor het een compacte uitstraling heeft. De montagesteunen zijn uitgerust met een handig inhaaksysteem om de installatie van het scherm te vereenvoudigen. Als je op zoek bent naar een stijlvol en kwalitatief terrasscherm, dan is de Gota een uitstekende keuze.

Gota
Bedien je zonwering eenvoudig met je telefoon

 

Automatiseer jouw zonwering met de slimme producten van Somfy. Met de Somfy TaHoma Switch bedien je jouw zonwering moeiteloos via je telefoon en stel je eenvoudig automatiseringen in. Programmeer bijvoorbeeld het sluiten van je rolluiken wanneer de temperatuur onder de 8 graden Celsius daalt, of laat je zonwering automatisch zakken bij een specifieke UV-waarde. Verken alle slimme oplossingen die onze Smart Home producten te bieden hebben.

kom in contact

Vraag meer informatie

Wil u meer weten over onze gota? Laat het ons weten! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.